:: SL3 unlock ready by DM3 team ::

Discussion in 'JAF by Odeon' started by wafa_team, Jul 19, 2009.

  1. wafa_team

    wafa_team Moderator Moderator

    Messages:
    1,801
    Likes Received:
    9,658
    Trophy Points:
    0
    1. What are SL3 models?

    SL3 is the newest simlock revision of Nokia. It's implemented in all newly manufactured Nokia phones. Among those, all but the lowest end falls into the BB5 SL3 category.

    There are two classes of SL3 models in BB5:
    Models that have been retro-fitted with SL3. You can recognize them by their unusual firmware version: V58.xx, V59.xx. Examples:
    5310
    6500
    6300
    Models that are newly released in 2009. Examples:
    N97
    5130
    5630
    2. What about models like 5220, 6600, 7310? Can DM3 unlock them too?

    Yes. We've been unlocking them since day 1.

    3. Can I just send all BB5 phones to DM3, regardless of the model?

    Yes. DM3 can unlock all Nokia BB5 phones.

    4. What providers are supported? What about UK providers?

    All providers "worldwide" are supported, including UK.

    5. When is this service available in my DM3 center?

    Initially the SL3 service is only available in Spain.

    Soon we'll rollout to the UK, and ultimately to all DM3 centers. For updated information click here.

    If you don't want to wait, you can post your phones to Spain. We have attractive rates with Seur and FedEx. Call +34 606454747 for details.

    6. What are the prices?

    Please call or email for prices. Our current policy is to not publish prices on internet.

    7. Can I upgrade the firmware of my unlocked SL3 phone?

    Yes. The unlock will not interfere with the ugrade process, and the phone will still be unlocked afterwards.

    8. I've entered 3 wrong codes into my SL3 phone. Can DM3 still unlock it?

    We work on that feature, but please do not send such phones before we explicitly confirm it to work.

    9. I've tried to unlock an SL3 phone myself and now it's "dead". Can DM3 fix it?

    No. To use any DM3 unlocking service, the phone must be working 100%. Please repair it before giving it to us.

    10. How do I know if my phone works, before I give it to DM3?

    Many potential problems can be spotted with the following test:
    insert original simcard, wait for phone to register on the network and make a call
    query the IMEI with *#06# and compare it with the sticker below the battery
    If your phone doesn't pass this test, paying a DM3 unlock will not make you happier.

    11. Who is Jack D.?

    Jack D. is our partner for the DM3 SL3 unlocking method.

    12. Who is DM3?

    We at DM3 are experts in unlocking technology. The brand DM3 was created in 2007, but in fact we work in this field for more than a decade. Our philosophy is to offer services based on technology that is unique and available only at DM3. Read more at www.dm3unlock.com

    ===============Maaf juga kalau salah Just Copas==================

    FAQ untuk dm3 sl3 layanan unlocking

    1. Apakah sl3 model?

    Sl3 adalah simlock revisi terbaru dari Nokia. Ini diterapkan di semua ponsel Nokia yang baru saja diproduksi. Di antara mereka, tetapi semua yang terendah akhirnya jatuh ke dalam kategori BB5 sl3.

    Ada dua kelas di BB5 model sl3:
    Model yang telah dipasang dengan retro-sl3. Anda dapat mengenal mereka dengan firmware versi biasa: V58.xx, V59.xx. Contoh:
    5310
    6500
    6300
    Model yang baru dirilis pada 2009. Contoh:
    N97
    5130
    5630
    2. Bagaimana dengan model seperti 5220, 6600, 7310? Dm3 dapat membuka mereka terlalu?

    Ya. Kami telah unlocking mereka sejak hari 1.

    3. Saya hanya dapat mengirim ke semua BB5 telepon dm3, apapun model?

    Ya. Dm3 dapat membuka semua ponsel Nokia BB5.

    4. Provider apa yang didukung? Bagaimana dengan penyedia layanan Inggris?

    Semua provider "di seluruh dunia" yang didukung, termasuk Inggris.

    5. Bila layanan ini tersedia dalam dm3 pusat?

    Sl3 layanan yang pada awalnya hanya tersedia di Spanyol.

    Kami akan segera rollout ke Inggris, dan akhirnya ke semua dm3 pusat. Untuk informasi klik di sini.

    Jika Anda tidak ingin menunggu, Anda dapat dikirim ke ponsel anda Spanyol. Kami punya harga yang menarik dengan Seur dan FedEx. Call +34 606454747 untuk informasi lebih lanjut.

    6. Berapa harganya?

    silakan hubungi atau email untuk harga. Kami saat ini adalah kebijakan untuk tidak mempublikasikan harga di internet.

    7. Dapatkah saya meng-upgrade firmware yang dibuka sl3 telepon?

    Ya. Kunci yang tidak akan mengganggu proses ugrade, dan telepon akan tetap dibuka setelahnya.

    8. Saya telah memasukkan kode ke dalam 3 salah saya sl3 telepon. Dm3 masih bisa membukanya?

    Kami bekerja pada fitur, tetapi jangan mengirim seperti telepon sebelum kami mengkonfirmasi secara eksplisit untuk bekerja.

    9. Saya telah berusaha untuk membuka sebuah telepon sl3 diri dan sekarang "mati". Dm3 dapat memperbaikinya?

    No. Untuk menggunakan layanan dm3 unlocking, ponsel harus bekerja 100%. Harap perbaikan sebelum memberikan kepada kami.

    10. Bagaimana saya tahu jika telepon saya bekerja, sebelum saya memberikannya kepada dm3?

    Banyak masalah yang dapat dilakukan dengan ujian berikut:
    memasukkan simcard asli, menunggu telepon untuk mendaftar pada jaringan dan membuat panggilan
    dengan permintaan yang IMEI * # 06 # dan bandingkan dengan stiker di bawah baterai
    Jika telepon Anda tidak lulus tes ini, membayar dm3 membuka tidak akan membuat Anda lebih bahagia.

    11. Yang Jack D.?

    Jack D. adalah mitra kami untuk dm3 sl3 unlocking metode.

    12. Yang dm3?

    Kami di dm3 unlocking, ahli dalam teknologi. Dm3 merek yang telah dibuat pada tahun 2007, namun sebenarnya kita bekerja di bidang ini selama lebih dari satu dekade. Filosofi kami adalah untuk menawarkan layanan berbasis teknologi yang unik dan hanya tersedia di dm3. Selengkapnya di www.dm3unlock.com




    Bersambung .. :p
     
    racingzzz, newstarphone and yanasakti like this.
  2. wafa_team

    wafa_team Moderator Moderator

    Messages:
    1,801
    Likes Received:
    9,658
    Trophy Points:
    0
    Starting August 2009, DM3 delivers an exclusive new unlocking service:

    DM3 for Nokia BB5 (SL3)


    The SL3 service unlocks the sim lock restriction of the Nokia BB5 SL3 models. With this addition, again all Nokia BB5 models can be unlocked at DM3.

    The service is based on a partnership with Jack D.

    The DM3 SL3 unlock method is unique and crafted towards the consumers expectations. The quality is exceptional:

    permanent unlock
    handset firmware can be upated
    no sim card adapter involved (turbo sim)
    handset warranty not affected

    Other unlocking services provided at DM3: Nokia, Blackberry, LG, Samsung

    DM3 service centers around the world: www.dm3unlock.com/service

    Need a flashing cable? DM3 recommends cables from GPG Industries

    If you are based in Hong Kong or China, check our contact informations below

    [​IMG]
     
    tazie usop and yanasakti like this.
  3. okha

    okha New Member

    Messages:
    78
    Likes Received:
    13
    Trophy Points:
    0
    saya mau tolong
     
  4. rosowahyu

    rosowahyu New Member

    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Jadi gmn nìh tetep ga bisa juga artinya...
     
  5. togog

    togog New Member

    Messages:
    447
    Likes Received:
    215
    Trophy Points:
    0
    kalo nggak salah ini khan cuma unlock provider saja. apa bisa buat simlock yang korup..? sepertinya tidak deh:confused::confused:
     
    racingzzz likes this.
  6. im2ank

    im2ank Member

    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    berapaan sih harganya DM3 ???:peace:
     
  7. im2ank

    im2ank Member

    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    soalnya klu cocok sih rencana mau beli:rock:
     
  8. im2ank

    im2ank Member

    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
  9. im2ank

    im2ank Member

    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    gw serius pkoknya klu cocok langsung ane beli:rock:
     
  10. racingzzz

    racingzzz Moderator Moderator

    Messages:
    688
    Likes Received:
    2,347
    Trophy Points:
    103
    setuja..
    tapi thanks for info nya gan
     
  11. rizalcom82

    rizalcom82 New Member

    Messages:
    256
    Likes Received:
    42
    Trophy Points:
    0
    tman ada yg bru beli, lansng tes 5130 simlock korup, hasil nya nihi. Ksimpulannya tdk bsa tuk perbaiki kasus simlok korup. Pa cranya yg salah, mhon koreksi.....
     

Share This Page