Kuningan Jawa barat.

Discussion in 'Jawa Barat' started by akeps, Sep 6, 2010.

  1. akeps

    akeps New Member

    Messages:
    17
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Orang kuningan magga kalebet teras absen hiji-hiji nya.. Sok ah diantos pisan.
     
  2. Boedakkoclak

    Boedakkoclak New Member

    Messages:
    28
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    0
    Assalamu'alaikum ..
    ********xx euy anu ti kuningan ...
    Tepang keun abdi boedakkoclak anu koclak tea....
    Haha ....
    Sim Abdi kawit ti Cilimus tepat na di bandorasa wetan ...
    Tp ayeuna sim abdi nuju di damel di sumatera tepat na di jambi ...
    Tp Saya masih tetap org sunda asli ...
    Salam kekompakan & persahabatan to barudak kuningan .. :)
     
  3. akeps

    akeps New Member

    Messages:
    17
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Sami atuh kang, abdi oge ti cilimus, tepatna mah abdi ti desa koreak, tapi ayeuna nuju damel di padang.. Salam kenal wae kang!
     
  4. Boedakkoclak

    Boedakkoclak New Member

    Messages:
    28
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    0
    padang na di mna baraya ?
    Bagi2 info Loker atuh Lur !
    hehe ..
    Slam Knal atuh nya kang akeps.
     
  5. aray

    aray Moderator Moderator

    Messages:
    734
    Likes Received:
    131
    Trophy Points:
    0
    abi ge ti kuningan , tapi nuju di bandung:cool:
     
  6. BadBoys77

    BadBoys77 Moderator Moderator

    Messages:
    642
    Likes Received:
    1,816
    Trophy Points:
    0
    Absen ngaramekeun urang kuningan..:peace:
     
  7. navazo

    navazo New Member

    Messages:
    47
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Sami abdi oge urang kuningan, tepatna di desa caracas. Abdi ayeuna aya di jakarta.
     
  8. mitra pulsa

    mitra pulsa Active Member

    Messages:
    110
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    28
  9. aray

    aray Moderator Moderator

    Messages:
    734
    Likes Received:
    131
    Trophy Points:
    0
    3 momod djawir aya di kuningan, mantep:peace:
     
  10. cikoy

    cikoy New Member

    Messages:
    51
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    0
    teu nyangka aya momo urg kuningan sip lah:thumb::thumb::thumb:
     
  11. thawil

    thawil New Member

    Messages:
    31
    Likes Received:
    20
    Trophy Points:
    0
    Mun abdi mah ti linggajati ... nepangkeun ka sadayana...:rock::rock::rock:
     
  12. akeps

    akeps New Member

    Messages:
    17
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    terserah maneh wae willl... aya anu rek ngajual korong teu?:rock::rock::rock::rock::rock::rock:
     
  13. tonihartono

    tonihartono New Member

    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    iraha urang kuningan nyieun forum hape sorangan nyah....
     

Share This Page