Garut absen di sini....

Discussion in 'Jawa Barat' started by herry suhara, Sep 27, 2010.

  1. herry suhara

    herry suhara Active Member

    Messages:
    79
    Likes Received:
    71
    Trophy Points:
    28
    Silahkan orang garut dan sekitarnya absen di sini..:rock::rock::rock::thumb::thumb::thumb:
     
  2. wakomar

    wakomar New Member

    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Wilujeng tepang ka sadayana
     
  3. herry suhara

    herry suhara Active Member

    Messages:
    79
    Likes Received:
    71
    Trophy Points:
    28
    tah gening aya hehe...wilujeng tepang deui kang salam pang wanoh ah :rock::rock::rock:
     
  4. deira

    deira New Member

    Messages:
    7
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    abi ti malangbong kang....wilujeng tepang...:rock::cell:
     
  5. herry suhara

    herry suhara Active Member

    Messages:
    79
    Likes Received:
    71
    Trophy Points:
    28
    wah mantabh atuh...abi ti bayongbong.....sami "ong":pound::pound::pound: na nya heheheh...ke manawi aya ti leuwi goong....
     
  6. hibbanahmadmaulana

    hibbanahmadmaulana New Member

    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    abdi oge ti kota dodol...wilujeng tepang.....:thumb::thumb::thumb::thumb::thumb::thumb:
     
  7. tabibhape

    tabibhape Member

    Messages:
    43
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    ngiringan ah.... pribados di siliwangi garut. si tukang ngajemper. heheheheh.....
     
  8. DKUSTIK

    DKUSTIK New Member

    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Abdi mah linggih di karawang, mun kawitna ti cibatu garut, manawi kenging nepangan baraya sadaya,
    Icalan pulsa tp nganggo server roxy jkt, hasilna alhamdulillah kumargi aya sistem bonus, abdi gaduh macem macem bisnis manawi aya nu cocok di garut mangga di haturan linggih ka http://karawang-in-bisnis.blogspot.com
     
  9. herry suhara

    herry suhara Active Member

    Messages:
    79
    Likes Received:
    71
    Trophy Points:
    28
    tah nambihan baraya teh hehehe...wilujeng tepang deui ah juragan...:rock::rock::rock:
     
  10. herry suhara

    herry suhara Active Member

    Messages:
    79
    Likes Received:
    71
    Trophy Points:
    28
  11. masterMD

    masterMD Well-Known Member

    Messages:
    2,270
    Likes Received:
    62
    Trophy Points:
    58
    ikut absen nitip web www.armujo.wen.ru
     
  12. herry suhara

    herry suhara Active Member

    Messages:
    79
    Likes Received:
    71
    Trophy Points:
    28
    mangga atuh sok, mamanawian aya anu katarika ati kapentang asmara hehehehhe:thumb::thumb::thumb:
     
  13. DKUSTIK

    DKUSTIK New Member

    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Wilujeng tepang deui, kang heri kumaha daramang sadaya baraya?
    kang manawi kenging sharing di dieu perkawis usaha sampingan pan lumayan pami abdi tiasa nyandak produk ti dieu nu pajeng di garut, pan aya kanggo nambihan ongkos mudik nya
    urang per erat tali silaturahmi kanggo ningkatken kasejahteraan kulawarga
     
  14. herry suhara

    herry suhara Active Member

    Messages:
    79
    Likes Received:
    71
    Trophy Points:
    28
    Muhun kang DKUSTIK satuju pisan lah.....:thumb::thumb::thumb:
     
  15. mitra pulsa

    mitra pulsa Active Member

    Messages:
    110
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    28
    Rame eung..
    Manawi org Tasik tiasa ngiringan.
    Ke wang cobian abdi bde ameng k lapak kang DKUSTIK, pedah abdi ayna ju sumanget ngaburu pi artoseun.
    Hehe,.

    Abdi ge bde nitip lapak we ah, manawi aya nu peryogi.
    http://www.rain-pulsa.tk
    htur nuhun akang2.
     
    herry suhara likes this.
  16. herry suhara

    herry suhara Active Member

    Messages:
    79
    Likes Received:
    71
    Trophy Points:
    28
    manga bos mitra pulsa, wilujeng tepang wios tasik srg grt mah da sarumpun hehehehe......:thumb::thumb::thumb:
     
  17. astina76pav

    astina76pav New Member

    Messages:
    245
    Likes Received:
    191
    Trophy Points:
    0
    Ngiring absen ahh....

    abdi ti Bandung - Garut....


    :peace:
     
  18. cephendra25

    cephendra25 New Member

    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    10537165_255529867976325_1051218340728663667_n.


    ngiring gabung ahh wkwk
     

Share This Page