Barudak Tasikmalaya kadarieu-kadarieu

Discussion in 'Jawa Barat' started by mitra pulsa, Nov 1, 2010.

  1. mitra pulsa

    mitra pulsa Active Member

    Messages:
    110
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    28
    Sbelumnya mf udah lancang bkin thread ini.
    Lam kenal barudak tasik, daramang?
    Absen dlu yuck?!
    Nama : Rahmat Mulyana
    Alamat : Jln. Cieunteung Gg. Mawar 1 Tasikmalaya, Jawa Barat
    Id ym : rain.pulsa / spy_scr46
    Cita2 : pengen jadi org sukses
    hehe,
    Hoby : cari2 peluang usaha/bisnis
    sgtu dlu ach, tar ke asyikan, gak kebagian org laen.
    Haha,
    silahkan agan2 senior yg mau absen.
    kade tong hilap ameng ka rain-pulsa
    Trim's sbelumnya.
    Lam kenal.
     
    Last edited by a moderator: Jan 9, 2012
  2. mitra pulsa

    mitra pulsa Active Member

    Messages:
    110
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    28
    ari barudak tasik kamarana yeuh??
    Sok ath geura ngeusi absen na..
     
  3. tazie usop

    tazie usop New Member

    Messages:
    15
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    0
    HADIR............... mana deui atuh anu sanesna sok ah urang pada ngumpul didieu atanapi di lapang dadaha !:peace:
     
  4. dena

    dena New Member

    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Hadir juga, saya Dena ti singaparna..
     
  5. mitra pulsa

    mitra pulsa Active Member

    Messages:
    110
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    28
    Mana deui ath nu sanesna, barudak Taziek th..

    Bilih aya pi artoseun mh mangga kontek2 we abdi, manawi abdi tiasa ngiringan.
    Abdi nuju hoyong sagala ka cagap bisnis2.
    "asal halal"
    Kontek abi nya tlp/sms k 089661959488.
    Hatur nuhun dulur.

    Eh 1 deui, bisnis sampingan nu ayna nuju di jalankn ku abdi lebet we k rain-pulsa
    trims
     
    Last edited by a moderator: Jan 9, 2012
  6. herry suhara

    herry suhara Active Member

    Messages:
    79
    Likes Received:
    71
    Trophy Points:
    28
    saleresnamah abige lami di tasik ampir 11 taun wios nya ngiring ka room tasik ge heheheh, kawit abi ti purbaratu...
     
  7. mitra pulsa

    mitra pulsa Active Member

    Messages:
    110
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    28
    teu swios2 bos..
    Bebas,,merdeka.
    Hehe..
     
    Last edited by a moderator: Jan 9, 2012
  8. hendra41

    hendra41 Active Member

    Messages:
    63
    Likes Received:
    25
    Trophy Points:
    28
    hadir-hadir kang,budak indihiang yee...up.up.up..:clap::cool::clap:
     
  9. ujirach

    ujirach New Member

    Messages:
    194
    Likes Received:
    164
    Trophy Points:
    0
    Ngiring ngalangkung ah...:peace:
     
  10. mitra pulsa

    mitra pulsa Active Member

    Messages:
    110
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    28
    aya nu hobi kanu hayam teu dulur Tasik?
     
  11. aglis2003

    aglis2003 Active Member

    Messages:
    100
    Likes Received:
    27
    Trophy Points:
    38
    Hadir ,kasadayana abi ti sukalaya 1 pengkeren mayasari bisi ay nu ngajak pi artosen mah hayu.
     
  12. Mindfields

    Mindfields New Member

    Messages:
    284
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    0
  13. astina76pav

    astina76pav New Member

    Messages:
    245
    Likes Received:
    191
    Trophy Points:
    0
    Punten abdi mah sanes ti Tasik, tapi seueur rerencangan di Tasik.....

    bade ngabsen Kang Tedy kamana nya..? asa teu acan ningal kang Tedy di Forum Djawir mah...
     
  14. mitra pulsa

    mitra pulsa Active Member

    Messages:
    110
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    28
    duch aya tatanggi ning?
    Abdi ti sawah lempay (sukalaya barat) kang, kantun meuntas jalan pangnten nya?
    Sok icalan pulsa tara?
    Manawi bde icalan pulsa mangga kontek
    089661959488
    08782675344
    atnpi langsung w k bumi.
     

Share This Page