Pbtool features

Discussion in 'PB Tool' started by admin, May 3, 2012.

  1. admin

    admin Administrator Staff Member Administrator

    Messages:
    2,397
    Likes Received:
    2,623
    Trophy Points:
    123
    BLACKBERRY :
    FLASHING

    • Thinest installer setup only 19mb.
    • Standalone working (no need DM installed).
    • Autodetect model even if deadphone (software cause).
    • Manual selection model to show phone feature without conected device.
    • Easy downgrade process (autolist all installed firmware for same model).
    • No need exe installer (manual folder selection).
    • Full erase (kernel/sfi,app and data).
    • Optional erase (app only or include sfi ).
    • One click Full Flashing SFI + App.
    • Custom app selection for basic flashing.
    • TURBO flash mode (faster than DM ).
    • Autoselect corected known MFI or manually select file.
    • Set to Factory Mode All type (auto for known MFI).
    • Set to Normal Mode.
    • Easy to switch between normal mode to factory mode (ex. for change PIN, IMEI, ESN, keyboard layout etc.. to save your time ).
    • Multi thread aplication.
    TOOL

    • Aplication manager (install, remove and backup).
    • Listing aplication module from device.
    • Backup all third party aplication module.
    • OTA download manager, in multi thread work like download manager.
    • Custom Wipe (aplication only,FS only,wipe all).
    • View event log.
    • Clear event log.
    • Set time on the handled to the current time.
    • Turn ON/OFF radio.
    • Reset to factory default / reset IT Policy.
    • Display list supported language with locale ID.
    • Clear security code.
    • Reset MEP. *)
    • AUTO LCD.*)
    • Change PIN. *)
    • Change IMEI. *)
    • Set keypad (QWERTY,AZERTY,QWERTZ). *)
    • Standalone MEP Unlock / calculate unlock code (no need internet conection).
    • One clik auto read unlock code ( without manual input ).
    • Engineering screen unlock.
    • Imei and pin generator.
    • Hardware test like backlight,blink LED, On / Off LED, Vibra. *)
    • Emulate RTAS server (just starting).
    • Hard reset from software without open battery.
    ANDROID:
    • Just Started.
    • Update for Android coming soon.
    APPLE :

    • Just Started.
    • Update for Apple coming soon.
    GENERAL :


    • Funny Loader Splash (Can add your own image).
    • Use Flash Theme.
    • Changeable Theme.
    • Animated Theme
    • Multi Thread application to AVOID system Hung / FREEZE
    Noted :
    *) only for certain models, Dont worry, we will try to make available for all type
    REQUIREMENT :
    - OS XP / WIN7
    - Flash Player 9 or newer
    Internet connection will be required for processing activation, Refill counter and confirmation of client data files. This will also be a requirement for downloading software updates
     
  2. toeyex

    toeyex Member

    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Testimoni yang sudah make Pb mana ni ..???
     
  3. Setia_One

    Setia_One Jalmi Alit tea Super Moderator

    Messages:
    2,149
    Likes Received:
    11,232
    Trophy Points:
    123
    Yups,yg udah tested tolong share dong,bila perlu sekalian lognya,apalagi klo dgn tutorialnya sekalian,,weih pasti tambah mangstab abis,,,,,monggo ,,,,wait mode on ,,
     
    pudji likes this.
  4. dutagsm

    dutagsm Moderator Moderator

    Messages:
    1,544
    Likes Received:
    3,065
    Trophy Points:
    123
    ayo yg sudah tested, share di mari....

    anak indonesia tunjukkan kemampuan mu !!:clap:
     
  5. iwakphone

    iwakphone Member

    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    blum pernah nrima pasien BB,android, I phone.. tpi pengen beli buat siaga rezeki....di tunggu perkembangan infonya...
     
  6. vortune_labs

    vortune_labs Moderator Moderator

    Messages:
    1,402
    Likes Received:
    2,010
    Trophy Points:
    123
    kok blom ada testimoninya,mana nih yang udah dapet tester PB Tool buat kasih testinya
     
  7. Top Flasher

    Top Flasher Well-Known Member

    Messages:
    270
    Likes Received:
    105
    Trophy Points:
    53
    pertama nginstal memang ga ribet,cuma ribetnya SC di W7 selalu ga keditek,tp open appnya bisa baca sc nya,bingung deh...soal pemakaian lumayan lancar dr pd app loader yang kadang ga mau jalan di lap saya,turbo sfi nya jg oke ,wl kadang suka ngreset sendiri pbtoolnya,tp saya maklumi soalnya ini masih tool baru,masih perlu bnyak perbaikan,sementara ini pasian masih di kalangan bb cdma aj,jadi buat repair esn dan meid masih pake dfs tool,pb toolnya cm bisa untuk update aj,dari segi rupa donglenya memang biasa banget,sama seperti dongle jaf dulu,tp ga masalah selama pb tool bisa trs di update bukan cuma untuk bb berbasis GSM tp tool CDMA juga harus di lengkapi, karena sekarang udah banyak banget pengguna bb cdma terutama di wilayah saya malang, semoga bisa jadi petimbangan untuk team PB tool terimakasih
     
    toeyex, Goldo and Setia_One like this.
  8. michael george

    michael george New Member

    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Yups gan.. semoga team support PBTOOL segera mengUPDATE fitur2 yang belum tersedia file2 pendukungnya.
     
  9. morenoAdhi

    morenoAdhi New Member

    Messages:
    8
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    0
    ko baru satu ya mana ni yang laen,?udah ancamng2 ni mo beli PBTOOL
     
  10. okha

    okha New Member

    Messages:
    78
    Likes Received:
    13
    Trophy Points:
    0
    tunggu perembangan jga heeh
     

Share This Page