UFS_suite V.03.04.000 Release 27/01/2007

Discussion in 'UFS/N-Box/HWK' started by adidaxus, Jan 28, 2007.

  1. adidaxus

    adidaxus New Member

    Messages:
    70
    Likes Received:
    90
    Trophy Points:
    0
    Release Date: 27/01/2007

    The Official release will be ready in our download area www.ufsxhwk.com.

    You can download from here, until the support site can be updated:-

    http://rapidshare.com/files/13561888...4.000.exe.html

    Please run the upgrade client after you have installed the software, follow the instructions careful.

    The Update Client is launched after install, if you cancel without making the update, you can run the Update Client again, by selecting the shortcut on the Start Menu:-
    Programs\SarasSoft\UFS\Utilities\Update Client


    WARNING !!!
    If the HWK is a "TRIAL" or affected by 3rd party tools, this software may not work properly, so use at your own risk.



    UFS_DCTxBB5 v2.0.4
    --------------------


    1. New BB5 products:
    RM43R,RM100,RM140,RM146,RM147,RM158R,RM174,RM181,R M209,RM291
    (N91-2,N92-1,7390,5300,5300b,N91-6,5200,5200b,7373,2626) introduced.
    2. RM170,RM171(E50-1,E50-2) fixed.
    3. New Flash update bundle support (6.44.047)


    UFS_LG_GSM v2.0.4
    -------------------


    1. M4410 support added.
    2. UI functions added for LG models.
    3. Added BIF->MOT, BIN->MOT conversion.


    UFS_SAMs v2.0.4
    -----------------


    TRIDENT
    C300,D830,D836,D838,D840,D848,E570,E906,S401i,X156 ,X160,
    X160b,X168,X461,X481,X510,X518,X520,X530,X680N,X81 0,X818,
    X830 added (Unlock works with battery only !)
    SWIFT
    E250,E258,E500,E780,E786,E788 added.
    Direct unlock for new models (D900,D820...)
    OM635x
    E420,E428 added.
    X65x - Unlock E2P feature added.
    S50x - Fixed "Full" flashing bug, E2P R/W added.


    Many thanks to all those who have supported us!!!


    Odia.
    www.sarasbox.co.uk
    www.gsm-solutions.co.uk

    kutipan dari forum sebelah
     
    Last edited by a moderator: Jan 28, 2007
  2. jufong

    jufong Well-Known Member

    Messages:
    1,261
    Likes Received:
    137
    Trophy Points:
    73
    bos bisa pake hwk trial pa killer nggak
     
  3. admin

    admin Administrator Staff Member Administrator

    Messages:
    2,397
    Likes Received:
    2,624
    Trophy Points:
    123
    WARNING !!!
    If the HWK is a "TRIAL" or affected by 3rd party tools, this software may not work properly, so use at your own risk.

    kan udah dikasih warning jika pakenya hwk trial gak bisa jalan sempurna, resiko ditanggung sendiri
     
  4. jufong

    jufong Well-Known Member

    Messages:
    1,261
    Likes Received:
    137
    Trophy Points:
    73
    bos djawir emang resiko nya apa
    apa file windows nya ntdlr itu pa
    khan udah ada repair nya
     
  5. young

    young Member

    Messages:
    47
    Likes Received:
    12
    Trophy Points:
    18
    Hati-hati kalo melakukan uninstall ufs 3.04 ! Kemarin aku install di hwk original saya, ternyata ada sedikit masalah, trus langsung aku uninstall, kompi langsung restart. Setelah itu, kompi gak mau booting, restart terus. Akhirnya kompi harus di format. Mungkin aku yang salah uninstall ya ! Yang penting, hati-hati buat rekan yang lain !!!
     
  6. cenkx

    cenkx Moderator Moderator

    Messages:
    254
    Likes Received:
    197
    Trophy Points:
    53
    pengalan aku windown rusak pk yg ver ini!!!
     
  7. cenkx

    cenkx Moderator Moderator

    Messages:
    254
    Likes Received:
    197
    Trophy Points:
    53
    tolong

    bos pnyaku hwk nyua udah rusak gk bs deteck
    gmn?????:confused::confused::confused::confused:
     
  8. oxphonez

    oxphonez Moderator Moderator

    Messages:
    752
    Likes Received:
    633
    Trophy Points:
    103
    Kalau saya, terus terang install dan uninstall UFS Suite ga pernah ada masalah sama sekali. Crash ? Ndak tuh........ :D

    @ cenkx
    Ga kedetek, gimana ?
    Cabut-Colok / Restart Windows / Bongkar BOX

    Untuk versi ini mesti update, lagi
     
  9. cenkx

    cenkx Moderator Moderator

    Messages:
    254
    Likes Received:
    197
    Trophy Points:
    53
    rusak

    hwk nya rusak gr2 tk install versi br tu bos,pertama hwk mau konek tp suruh update trus ku cb trus malah rusak gk bs dpk lg alias buang!!!!!!!!!!!:blah::blah::blah:
     
  10. oxphonez

    oxphonez Moderator Moderator

    Messages:
    752
    Likes Received:
    633
    Trophy Points:
    103
    Dimana buangnya, ya; kira2.........
    Nanti saya cari........... :D

    dah cupa repair, belum ?
     
  11. jufong

    jufong Well-Known Member

    Messages:
    1,261
    Likes Received:
    137
    Trophy Points:
    73
    bos aku tuh bingung bedain hwk trial ama ori tuh gimana yah
    bentuknya sama nggak
    dulu aku pernah lihat punya temen hwk nya cuma ditancepin diluar tapi pake nya n box
     
  12. DJ_L154

    DJ_L154 New Member

    Messages:
    162
    Likes Received:
    77
    Trophy Points:
    0
    WARNING !!!!

    dont upgrade hwk to 3.4.0

    karena kebanyakan kagak bisa flashing BB5 !!!!! udah di test
    pake 3.03 tokcer
     
  13. cenkx

    cenkx Moderator Moderator

    Messages:
    254
    Likes Received:
    197
    Trophy Points:
    53
    ini sulisiny gimana?????

    solusi hwk ini:blah::blah::confused::confused:
    HWK RUSAK.JPG
     
  14. black monster

    black monster Moderator Moderator

    Messages:
    1,457
    Likes Received:
    1,797
    Trophy Points:
    123
    Soket Hwknya Rusak Tuh Bos
     
  15. frozzy

    frozzy New Member

    Messages:
    82
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    0
    So solusi nys gi mana bos ........ socket sebelah mana
     
  16. deddy

    deddy New Member

    Messages:
    21
    Likes Received:
    18
    Trophy Points:
    0
    Affectednya dimana boss..not work properly...dibagian mananya...detailnya yg udah pernah merusak hwk trial pake v3.04 tolong bagi pengalaman..(enakan digua gak enak di loe dong:D:D)
     
  17. y4n4rs

    y4n4rs New Member

    Messages:
    7
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    0

    Bos kalau pake v3.04 kan harus update baru bisa ke pake, nah kalau HWK trial gimana mau update dan di v3.04 harus pake HWK baru SW mau jalan terkecuali di SW RTP.

    DJ_L154

    Bos saya flash BB5 pake v3.04.002 gak pernah ada masalah sy pake HWK Ori
     
  18. deddy

    deddy New Member

    Messages:
    21
    Likes Received:
    18
    Trophy Points:
    0
     
  19. y4n4rs

    y4n4rs New Member

    Messages:
    7
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    0
     
  20. ndi_2982

    ndi_2982 Member

    Messages:
    14
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    13
    punya update dtcx ga...
     

Share This Page